Køkkenchefen og hans stab sammensætter hver dag / uge menuerne ud fra de friske råvarer
En god frokost er vigtig, og du får serveret lækkerier, der får tænderne til at løbe i vand. Kvalitet er et nøgleord for os.
Om det er den saftigste bøf, friskeste fisk eller de sprødeste grøntsager – vi sætter overliggeren højt og serverer kun mad af den bedste kvalitet – og så passer det perfekt til et godt glas vin.
Oplev vores yderst velassorterede vinkort eller spørg gerne til kroens meget store kældersortiment, som vil kunne begejstre enhver vinkender.
Restaurant / køkken har flg. midlertidige
åbningstider for a la carte servering:
Morgenmad:
Hverdage kl. 6.30 – 10.00
Lørdage kl. 7.00 – 10.00
Søn- og helligdage kl. 8.00 – 10.00
Frokost:
Alle dage fra kl. 12.00 – 15.00
Aften:
Hverdage kl. 17.30 – 23.00 – køkkenet til kl. 21.00
Lørdage kl. 17.30 – 23.00 – køkkenet til kl. 21.00
Søndage kl. 17.30 – 22.00 – køkkenet til kl. 21.00
I vintersæsonen (15/9-15/4) lukker køkkenet kl. 20.30 alle ugens dage – søndage dog kl. 20.00.
Varm mad bestilles gerne senest en halv time før lukketid. Hvis vi ikke har forudbestillinger søndage eller boende gæster, vil køkkenet lukke efter behov.
For at undgå ventetid, anbefaler vi at reservere bord, hvis du ønsker at spise middag i restauranten. Det gælder specielt i weekender og i højsæsonen.
Bestil bord på:
+45 97 72 00 88 eller info@sfkro.dk
+45 97 72 00 88
info@sfkro.dk