Kongeligt anrettede lækkerier med smagsoplevelser for enhver smag
Receptionsbuffet
Receptionsbuffet I
Små tærter med lakserogn, rødløg og creme fraiche
Canapéer med forskelligt pålæg
Lækre mini-sandwiches med rejemousse og røget laks
Melonstykker omrullet med Serano-skinke
Ostebjælker med lune, honningristede mandler
Hjemmelavet kransekage- & chokoladekonfekt
Brød & smør
Frugtkurv
Receptionsbuffet II
Luksus-canapéer med røget laks, Parma-skinke og roastbeef
Små vandbakkelser med rørt cremefraiche og ørredrogn
Små butterdejsskaller med æggemousse, laksemousse og rejemousse
Små, lune porretærter med bacon
Små, lune frikadeller med cornichoner
Carpaccio af kold kalvefilet med tunmousse
Emmenthaler-bjælker med druer og oliven
Hjemmelavet kransekage- & chokoladekonfekt
Brød & smør
Receptionsbuffet III
Kromandens udvalg af portionsanrettede tapas-glas
Scambi-rejer – muslinger – sur / sød sauce
Fiskefrikadelle – havtornremoulade – rejer
Røget laks – fisketerrine – rejer – krydderurtedressing
Hjemmelavet hønsesalat – ananas – bacon – svampe
Røget dyrekølle – marinerede bøgehatte – tyttebær – pesto
Rød tun – ristet sesam – soya – krebsehaler
Kalvefilet – tunsauce – capersfrugt – tomat
Andebryst – syrlig æblesalat -artiskok – tomat
Serano-skinke – melon – svampe – pesto
Ostepetit-fours m. tilbehør
Desserttrifli – dessertkager – hjemmelavet is
Buffet I & II leveres til min. 25 personer. Buffet´erne er sammensat således, at de
kan nydes ”stående” – og de er kun beregnet til receptioner – ikke hovedmåltider.
Buffet III kan sagtens dække en frokost / lettere aftensmåltid – især hvis ost / dessert vælges.
Velbekomme
Team Sallingsund
Bestil bord
+45 97 72 00 88 eller info@sfkro.dk
+45 97 72 00 88
info@sfkro.dk
CVR-nr: 14910638