Om os

På Sallingsund Færgekro får du fornemmelsen af at komme langt væk - og samtidig være tæt på det hele. Skov og strand - kun 3 km. fra Nykøbings charmerende havneområde, arkitektur, teater, musik, restauranter og shopping.

Vores passion = dine oplevelser. Vi byder hjertelig velkommen til et autentisk hotelophold, en gastronomisk aften i restauranten eller dampende varm kaffe i den ikoniske pejsestue.

Vi gør en forskel for dig!

På Sallingsund Færgekro arbejder vi som et team. Alle medarbejdere er vigtige, lige fra opvaskeren til restaurantchefen. Uden en masse dedikerede medarbejdere kan vi ikke yde den kvalitet og service som vi gerne vil have. Det skal være spændende og sjovt at gå arbejde og to dage er ikke ens.

 

Vi glæder os til at give jer en dejlig oplevelse!

Kroens historie

Få et indblik i kroens unikke historie med færgedrift til fastlandet siden oldtiden. Færgedriften lå et stenkast fra den oprindelig gamle kro, og man kan i dag se aftegninger af det gamle færgeleje og beundre rejste monumenter.

Attraktioner i området

Udforsk Limfjordens største ø, Mors, som er fyldt med spændende og historiske seværdigheder. Områdets mange attraktioner lægger op til en berigende ferie.

Aktiviteter i området

Drømmer du også om en aktiv ferie? Bliv inspireret her af de oplagte muligheder, som naturen og området lægger op til.


Gavekort

Den perfekte gaveidé. Glæd én, du holder af, med et gavekort fra Sallingsund Færgekro.

Vi udsteder gavekort i alle prisklasser og skræddersyer gerne et helt personligt gavekort. Gavekortet præsenteres i en smuk indpakning.

Kontakt

Sallingsund Færgekro

 

Sallingsundvej 104
7900 Nykøbing Mors

 

+45 97 72 00 88
info@sfkro.dk

 

CVR-nr: 14910638