Buffetmenu

Vi sætter overliggeren højt og bruger kun råvarer af den fineste kvalitet

Se inspirationskatalog

Buffetmenu

Buffetmenu I

Varmrøget laksesalat med rejer og asparges

Pestobagt torskeloin med rejer

Skaldyrssalat med melon og purløg samt krydderurtedressing

Serranoskinke med melonsalat

Røget dyrekølle med babysalater, tyttebær og fennikelsalat

 

Rosastegt kalvefilet med grøntsags-sautées og smørstegte kartofler

Rosastegt andebryst med appelsin- & tomatsalat

Skysauce og Sauce Bearnaise

 

Ostebræt med tilbehør

Dessertkager og hjemmelavede is-specialiteter

 

Brød, smør, dressinger og mikset salat

Buffetmenu II

Hummersuppe med hummersouffleboller og urter

 

Kold, dampet helleflynderfilet med babysalater, krebsehaler og krydderurtedressing

Rødbederimmet torskefilet med rødbedepuree, babysalater, rugbrødscrunch og krydderurter

Lune fiskesouffleer på sauteret spinat. Muslingecreme og pocherede Limfjordsmuslinger

Kromandens luksus-fiskefrikadeller med laks, krydderurter og havtornremoulade

Fjerkræterrine med nødder og bær

Roser formet af Skagen-skinke med melonsalat

 

Skærebuffet med rosastegt oksemørbrad – rødvinsmarineret svinefilet – rosastegt kalvefilet

Serveres med 4 specialsalater – 2 varme kartoffelspecialiteter efter ønske –

sauce Bearnaise og skysauce

 

Ostebræt med luksus-oste fra Thise, Tebstrup, Arla Unica mm. Hertil tilbehør

Luksus-dessertglas, dessertkager og hjemmelavede is-specialiteter

 

Brødspecialiteter, smør og dressinger

Velbekomme

Team Sallingsund

Bestil bord

+45 97 72 00 88 eller info@sfkro.dk