Receptionsbuffet

Kongeligt anrettede lækkerier med smagsoplevelser for enhver smag

Receptionsbuffet

Receptionsbuffet I

Små tærter med lakserogn, rødløg og creme fraiche

Canapéer med forskelligt pålæg

Lækre mini-sandwiches med rejemousse og røget laks

Melonstykker omrullet med Serano-skinke

Ostebjælker med lune, honningristede mandler

Hjemmelavet kransekage- & chokoladekonfekt

Brød & smør

Frugtkurv

 

Receptionsbuffet II

Luksus-canapéer med røget laks, Parma-skinke og roastbeef

Små vandbakkelser med rørt cremefraiche og ørredrogn

Små butterdejsskaller med æggemousse, laksemousse og rejemousse

Små, lune porretærter med bacon

Små, lune frikadeller med cornichoner

Carpaccio af kold kalvefilet med tunmousse

Emmenthaler-bjælker med druer og oliven

Hjemmelavet kransekage- & chokoladekonfekt

Brød & smør

 

Receptionsbuffet III

Kromandens udvalg af portionsanrettede tapas-glas

 

Scambi-rejer – muslinger – sur / sød sauce

Fiskefrikadelle – havtornremoulade – rejer

Røget laks – fisketerrine – rejer – krydderurtedressing

Hjemmelavet hønsesalat – ananas – bacon – svampe

Røget dyrekølle – marinerede bøgehatte – tyttebær – pesto

Rød tun – ristet sesam – soya – krebsehaler

Kalvefilet – tunsauce – capersfrugt – tomat

Andebryst – syrlig æblesalat -artiskok – tomat

Serano-skinke – melon – svampe – pesto

Ostepetit-fours m. tilbehør

Desserttrifli – dessertkager – hjemmelavet is

 

Buffet I & II leveres til min. 25 personer. Buffet´erne er sammensat således, at de

kan nydes ”stående” – og de er kun beregnet til receptioner – ikke hovedmåltider.

 

Buffet III kan sagtens dække en frokost / lettere aftensmåltid – især hvis ost / dessert vælges.

Velbekomme

Team Sallingsund

Bestil bord

+45 97 72 00 88 eller info@sfkro.dk