NYTÅR UD AF HUSET
Sædvanen tro kan vi anbefale en spændende og flot Nytårsmenu til årets sidste aften.
I år tilbyder vi ekstraordinært 2 menuer.
Nytårs-DT den 31. december 2020
Sædvanen tro kan vi anbefale en spændende og flot Nytårsmenu til
årets sidste aften. I år tilbyder vi ekstraordinært 2 menuer:
Leverance SKAL afhentes mellem kl.12.00 – 14.00.
Betaling sker forud – efter anført anvisning ved bekræftelse.
Der medsendes beskrivelser af slut-tilberedning / billeder af
anretningsmuligheder.
Alt er gjort så serveringsklart og serveringsvenligt som muligt.
Af hensyn til pakning / samling af de mange pakker – og især for at undgå evt. fejl,
er der ikke mulighed for at ændre i ovennævnte pakker.
Ønsker nogle gæster i samme selskab henholdsvis 3 eller 5 retter, anbefaler vi, at
der så bestilles begge pakker – men i forskellige navne.
Menu I
Appetizer til H.M. Dronningens Nytårstale : Kromandens nytårs-tapas.
Luksus-anretning
Pestobagt nytårstorsk – helleflynderterrine – luksus-rejer – flodkrebs /
jomfruhummer / muslinger (pynt) – Skagenskinke med melonsalat –
Fasan- & krondyrterrine med efterårstrøfler, foie gras creme og Paradisæblegele.
Anrettes på plukkede salater – krydderurtedressing – couvertbrød / smør.
Anrettes på flotte fade – klar til servering.
Boeuf af dansk oksemørbrad
Anrettes med lækkert svampemiks med rødløg og timian, grønne asparges,
jordskokke-chips, syltede tyttebær, selleriflan og kartoffel-Rösti. Rødvinssauce.
Hindbær & chokolade
Hindbær-Panna-Cotta med hindbærpuree – Gâteau Marcelle – chokoladeparfait
Friske hindbær - chokoladegitter
Pris pr. person for tapas og 3 retter som anført kr. 459,-.
Menu II
Appetizer til H.M. Dronningens Nytårstale: Kromandens nytårs-tapas.
Kromandens hummersuppe med hvidvin og Cognac
Serveres med Limfjordshummer, urter samt brød.
Luksus-anretning
Pestobagt nytårstorsk – helleflynderterrine – luksus-rejer – flodkrebs /
jomfruhummer / muslinger (pynt) – Skagenskinke med melonsalat –
Fasan- & krondyrterrine med efterårstrøfler, foie gras creme og paradisæblegele.
Anrettes på plukkede salater – krydderurtedressing – couvertbrød / smør.
Anrettes på flotte fade – klar til servering.
Meunierestegt rødspættefilet
Anrettes med sautees af grønne grøntsager, dild og hvidvinssauce.
Boeuf af dansk oksemørbrad
Anrettes med lækkert svampemiks med rødløg og timian, grønne asparges,
jordskokke-chips, syltede tyttebær, selleriflan og kartoffel-Rösti. Rødvinssauce.
Hindbær & chokolade
Hindbær-Panna-Cotta med hindbærpuree – Gâteau Marcelle – chokoladeparfait
Friske hindbær – chokoladegitter
Pris pr. person for tapas og 5 retter som anført kr. 599,-.
Vine til vore menuer
Kromanden foreslår følgende Superior-vine til menuerne – bestilles flaskevis efter
ønske – så længe ledig kapacitet haves.
Tapas: NV Champagne Veuve Doussot, Brut, Frankrig a kr. 200,- pr. fl.
Luksus-anretning: 2018 Pinot Blanc, Josmeyer, Alsace, Frankrig a kr. 125,- pr. fl.
Hummersuppe: 2017 Chardonnay, Columbia Crest, USA a kr. 125,- pr. fl.
Meunierestegt rødspættefilet: Som hummersuppe!
Mørbrad: 2011 Castillo Meletto, Chianti Classico Riserva, Italien a kr. 185,- pr. fl.
Hindbær & chokolade: Tawny Port, Osborne, Portugal a kr. 115,- pr. fl.
24.00: Champagne Jean Vessele Rose Cuvée Friandise, Demi Sec a kr. 300,- pr. fl.
Kontakt os
+45 97 72 00 88 eller info@sfkro.dk